Tarte Poreless Mattifying Primer, kelpo pohjustaja

Ajattelin esitellä teille Tarten Poreless meikinpohjustajan eli primerin. Meikin pohjustajia on erilaisia, eri ihotyypeille ja ongelmille sopivia. Myös pohjustajan päälle laitettavalla meikkivoiteella on merkitystä, eli kaikki pohjustajat eivät sovi kaikkien meikkivoiteiden kanssa, vaikka muuten olisivat kelpoa kamaa. Tästä syystä on hankala tuomita yksioikoisesti jotakin pohjustajaa todella huonoksi, tai toista ihan parhaaksi. Pohjustaja, joka on toisen mielestä todella huono, voikin toisen iholla (ja toisella meikkivoiteella) olla ihan superhyvä.

Tämä arvostelu onkin siis oma mielipiteeni Tarten pohjustajasta ja siitä kuinka se toimii minun ihoni ja meikkivoiteeni kanssa. Oma ihoni luokitellaan sekaihoksi, se rasvoittuu mielestäni paljon päivän aikana, mutta se on silti kosteusköyhä. Epäpuhtaudet ja isot huokoset ovat myös riesanani.

Tarte Poreless Mattifying Primer on vedenkestävä, kiiltoa vastaan taisteleva, ihohuokosia blurraava tuote, joka lupailee 12 tunnin keston. Tuote on läpinäkyvää, silikonista voidetta, jota tarvitsee levittää vain pieni nokare ihon ongelmakohdille. Primerin kerrotaan sisältävän ihoa hoitavia ainesosia, kuten avokadoa, auringonhatun juurta sekä paljon antioksidantteja sisältäviä hedelmiä.Omaan nassuun olen tämän pohjustajan kanssa käyttänyt sekä Lumenen Nude Perfection Fluid foundationia (jonka valmistus on harmikseni jo lopetettu, sniif) että Lumenen CC-voidetta. Koin, että pohjustaja tasoittaa ihohuokoset todella hyvin, ja molemmat meikkivoiteista levittyivät helposti tuotteen päälle ja myös kestivät hyvin. En ole kuitenkaan vielä sitä tuotetta löytänyt, joka oikeasti omalla ihollani kestäisi ihan niin kauan hyvänä ja kiiltämättömänä kuin luvataan, mutta tällä on kyllä yritystä!

Omani olen ostanut matkoillani Sephorasta, tietääkseni Tarten omilta sivuilta saa tuotteita tilattua myös Suomeen, joskin postikulut ovat melko suuret.

Onko juuri sinulla suositella jotakin hyvää primeriä isoille huokosille ja/tai rasvoittuvalle iholle?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Luottotuotteeni Dermosililtä

Dermosilin kevätuutuuksia

Bette box Toukokuu 2018