IT Your Skin But Better CC+ CreamOnko IT Cosmetics teille tuttu merkki? Kokeilussani on nyt IT Cosmeticsin Your Skin But Better CC+ cream sävyssä fair.
Tuotteessa on fysikaalinen suojakerroin 50 ja se sisältää kosteuttavia ainesosia, anti-age seerumia ja huokosiakin se lupaa pienentää. Tuotteen kerrotaan olevan "full cover" eli peittokykyäkin tästä pitäisi löytyä. Tuote on parabeeniton ja cruelty free eli eläinkokeeton.

Kuvassa oikealla puolella IT Cosmeticsin CC-voide ja vasemmalla puolella vertailuun ottamani Lumenen CC-voide sävyssä Fair. Suomen talven hämärässä valossa on hieman hankala saada näkyviin sävyeroa, mutta tuo Lumenen CC-voide on punertavampi, kun taas oikeanpuoleinen IT Cosmeticsin versio taittaa enemmän keltaiseen. Minun ihoni on enemmän kelta- kuin punapohjainen, joten tämä IT Cosmeticsin CC-voide sopii jopa paremmin sävyyni. Tosin vielä tässä vaiheessa talvea sävy on aavistuksen verran liian vaalea, mutta kyllä tässä pimeinä talvikuukausina tulee vielä käyttöä :)

Peittokyky tällä on mielestäni samaa luokkaa kuin Lumenen CC-voiteella, eli erinomainen. Joitain yksittäisiä näppyjä saa molempien kanssa peitellä, mutta pelkällä CC-voiteellakin iho näyttää jo todella tasaiselta. Olen aiemmin kokenut korkean suojakertoimen omaavat tuotteet hieman jähmeiksi levittää, niistä on monesti tullut ensin valkoinen pinta, jonka on vasta työstämällä saanut pois. Tässä tuotteessa en sellaista huomannut lainkaan, eikä tuote muutenkaan tunnu niin paksulta, kuin mitä normaalisti korkean suojakertoimen tuotteet ovat olleet. Loppulos = Jatkoon!


IT Cosmeticsia saa tilattua Suomeen ainakin Selfridgesiltä. Toimituskulut Selfridgesillä on 15 puntaa Euroopan alueella. Selfrdges Plus-jäsenyys, jolla saa vuoden ajan tilailtua ilman postikuluja, maksaa saman verran eli kannattaa suoraan ottaa tuo Plus-jäsenys.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Luottotuotteeni Dermosililtä

Dermosilin kevätuutuuksia

Bette box Toukokuu 2018