Dermosilin kevätuutuuksia

Varmoja kevään merkkejä ovat Dermosilin kevätuutuudet - ja voi pojat, miten ihania tämänvuotiset uutuudet ovatkaan! Ampaisin heti verkkokauppaan tilaamaan muutaman uutuustuotteen. Vaati hieman itsehillintää, ettei tullut tilattua enemmänkin :)
Self-Tanning mousse, Itseruskettava vaahto (7,90€) on ajankohtainen tuote testattavaksi. Tahtoisin  vaaleaan ihooni päivetystä kesäisin, mutta en kuitenkaan halua käyttää kesääni patiolla paistuen. Itseruskettavat ovat siis ystäviäni, ja varsinkin moussemaiset versiot ovat kovasti mieleeni. Aikaisempina vuosina olen käyttänyt Vita Liberatan moussea, joka on ollut helppokäyttöinen ja toimiva tuote. Hintaa tuotteella kuitenkin on melkoisesti, joten tämä edullisempi vaihtoehto on paikallaan! Näille moussemaisille tuotteille levityshanska on ehdoton (tosin olen kuullut että keittiösienelläkin saa levitettyä :D ) joten onneksi verkkokaupan valikoimasta löytyy myös levityshanska. Moussessa on haalea karttaväri, joka auttaa tasaisessa levittämisessä. Vaahto ei imeydy ihan niin nopeasti kuin Vita Liberata, mutta hei, onhan se aika reilusti edullisempikin :) Lopputulos on luonnollinen, överitummaa tällä ei kerralla saa. Jatkoon!
Hurmaavan tuoksuinen Licorice Hand Soap -lakritsikäsisaippua ei teknisesti ottaen ole uutuus, vaan tuotetta sai eräästä viime joulun tuotepakkauksesta yhdessä lakritsi -käsivoiteen kanssa. Nyt nämä laku-tuotteet ovat tehneet paluun Living-tuotesarjan alle. Nämä on niiiiin herkullisen tuoksuisia!
Omenainen Apple Deo Roll-On on limited edition eli saatavilla rajoitetun ajan. Yleisesti ottaen pidän Dermosilin deodoranteista, niissä on hinta -laatusuhde kohdallaan. Ihan nopeimmasta päästä nämä eivät ole kuivumaan (paitsi valikoimasta poistunut suihkedeodorantti, sniif), mutta minulla on aikaa kuivatella kainaloita. :)
Korostuspuuteri (8,90€) oli omaan makuuni liiankin korostava, mutta huonon ihoni vuoksi vain hyvin luonnollisen lopputuloksen antavat korostustuotteet näyttävät ylipäätään hyvältä. Jos siis kaipaat kunnon hohdetta, niin tässä sitä on! Peiliä olisin kaipaillut rasian kanteen, muutenhan tämä kilpailee vaikka Jeffree Starin tuotteiden kanssa ;) Omassa käytössä jäänee kulmaluun ja amorinkaaren korostamiseen.Ihastuttava Meikkilaukku Happy (6,90€) on sopivan pieni käsilaukkuun sujautettavaksi. Varsinaiseksi meikkilaukuksi pussukka on auttamatta liian pieni, mutta mukana kannettavaksi se on sopivan kompakti. Tätä pystyisi käyttämään myös penaalina, kynätkin kun tänne mahtuvat. Ainoa miinuspuoli on se, että tämä ei ole "reversible sequin" eli paljetteja ei saa pyyhkäistyä toiseen suuntaan. Omassa pussukassani toisen puolen paljetit saa käännettyä, mutta toisen ei. Kysyin ominaisuudesta Dermosilin chatissa, vastaukseksi sain että osa paljeteista voi käytössä kääntyä, mutta kaikkien ei ole tarkoituskaan kääntyä. Harmi juttu, mutta käyttöön pussukka tulee silti.


Muita uutuuksia oli mm. kynsilakkoja, keittiösaippuaa, partaöljyä, nestemäistä luomiväriä, tuuheuttava shampoo & hoitoaine ym, eli varmasti jokaiselle jotakin. Löytyikö teille ihania uutuustuotteita valikoimasta? Mikä oli suosikkituotteenne?

Aiemman postaukseni Dermosilin lempituotteista löydät täältä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Luottotuotteeni Dermosililtä

Bette box Toukokuu 2018