Bette box Toukokuu 2018Viime kuun boksista jäi postaus tekemättä erinäisten sattumusten summana, mutta kurkataanpa nyt toukokuun boksiin :) Pitkästä aikaa kävi niin, että en muistanut lainkaan koko boksin tuloa, vaan tällä kertaa saapumisilmoitus pääsi yllättämään.
Boksi painoi tällä kertaa 0,599 kg, eli melko kepoinen on painoltaan.


Four Reasons Black Edition Shimmering Spray helmiäissuihke (ovh. n.14,90€ / 250ml)Kiiltosuihkeisiin liittyvät aiemmat kokemukseni liittyvät lähinnä kylppärin suorastaan vaarallisen liukkaaksi tulleeseen lattiaan sekä normaaliakin sähköisempiin hiuksiin. Kenties tästä syystä tätä tuotetta ei olisi tullut ostettua, vaikkakin tämä kertookin olevansa helmiäissuihke. Toisaalta sehän tämän boksin jujuna onkin, kokeilla uusia tuotteita ja löytää hyviä tuotteita niistäkin, joita ei muuten tulisi edes kokeiltua. Helmiäinen kuulostaisi hyvältä ainakin teoriassa vaaleille hiuksilleni. Tuote oli täysikokoinen, joissain bokseissa on tämän tilalla ollut Richin Pure Luxury Miracle Renew CC Cream Hoitovoide hiuksille.Lumene Valo Glow Reveal kirkastava ja kuoriva naamio (ovh. n. 14,90€ / 75ml)Uu, kasvonaamioita testaan mielelläni! Vaikka en yleensä hirveästi jaksakaan innostua kokeilukokoisista tuotteista, on kasvonaamioita siunaantunut jo niin paljon, että eiköhän tämäkin määrä riitä tuotteen testaamiseen :) Naamio on kirkastava ja kuoriva C-vitamiinia sisältävä tuote, joka sisältää myös AHA-happoja.


Schwarzkopf Live Color Spray värisuihke (ovh. n. 7,00€ / 120ml)Olin ensin innoissani, kun katsoin hätäisesti, että kyseessä on hiuksiin jätettävä silver-tuote, mutta kyseessä olikin poispestävä sävytystuote. Ei ole ihan minun juttuni, mutta toki kokeilen kun tällainen on tullut. Ehkä kuitenkin säästän kokeilun "kotipäivälle", jos lopputulos onkin kamalan näköinen :D Omasta boksista tuli tosiaan sävy Silver splash joka vielä menettelee. Bokseissa on tullut myös sinisiä (luojan kiitos en saanut sitä) ja pinkkejä (olisinpa saanut sen!).


Muumi hiuslenkit (ovh. n.6,99 / pakkaus)Näistä "itikkaponnareista" olin lukenut itseasiassa toisen kosmetiikkabloggaajan kehuja jo aiemmin, joten testaan mieluusti. Kyseessä on siis kierreponnarit, joihin on lisätty luonnollisista ainesosista koostuvaa hyttyskarkotetta. Tehopaikaa kerrotaan olevan 250 tuntia, jos vaan muistaa säilyttää suljetussa pakkauksessa (as if...). Hieman harmitti että sain siniset, mutta koska näitä "itikkaponnareita" tulee kuitenkin käytettyä varmasti lähinnä mökkiolosuhteissa, ei väri ole niin justiinsa. Ainakin pinkkejä ponnareita on joidenkin bokseista myös löytynyt.


Vichy Slow Âge Night Yövoide ja kasvonaamio ( Ovh. n.35€ / 50ml)Voide/naamio oli kohdennettu tuote yli 30-vuotiaille, joten tätä ei jokaiselle tullut. Ihmettelen kyllä, että alle 30-vuotiaille ei ilmeisesti ollut mitään korvaavaa tuotetta! Ymmärrän sen, että pitkäaikaistilaajat saavat extratuotteita silloin tällöin, mutta luulisi nuoremmillekin tilaajille olleen jokin tuote tämän tilalle laitettavaksi. Vichystä pidän merkkinä, ja kokeilen mielelläni tämänkin tuotteen, jonka kerrotaan vähentävän ulkoisten tekijöiden aiheuttamia varhaisen ikääntymisen merkkejä. Pidän yleensä kosteuttavia kasvonaamioita muutenkin yön yli, joten tämä sopii varmasti hyvin käyttööni. Tuote on melko hassun näköistä ruskeaa geelimäistä voidetta, jossa on miedohko tuoksu (tuoksuu paremmalta kuin miltä näyttää).


Ultrasun Face SP30 Aurinkosuojavoide (Ovh. 25,50€ / 50ml)Kun katsoin boksin tuotteita ensimmäistä kertaa, ajattelin että tätä on varmaan tullut ennenkin, tai ainakin joku hyvin samannäköinen pikkupurkki samalta merkiltä. En tainnut sitä edellistäkään käyttää testausta lukuunottamatta, koska en siitä pitänyt. Ajankohtainen tuotehan aurinkovoide kasvoille kuitenkin kesän kynnyksellä on, harmi ettei tullut mitään vaihtelua pidempään boksia tilanneille.


Kenzo World EdPHajuvesinäytteissä on se hyvä puoli, että tuoksuja saa testattua useamman kerran iholle. Lämpenen vain harvoille tuoksuille, ja sitä edeltää aina useamman päivän intensiivinen nuuskuttelu. Toisista blogeista huomasin, että tästä tuoksua on tullut näyte aiemminkin Bette boxissa. En olisi itse edes muistanut, koska tämä ei ole minulle mieleinen tuoksu.


Melko hiuspainotteinen boksi tällä kertaa. Ihan kivojakin tuotteita boksista tuli, Kenzo ja Ultrasun olivat tosi turhakkeita itselleni ja hiussävytekin luultavasti jää käyttämättä. Mitä te olitte mieltä? Oliko teidän bokseissa erilaisia tuotteita?Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Dermosilin kevätuutuuksia

Luottotuotteeni Dermosililtä

IT Your Skin But Better CC+ Cream