Kasvonaamioiden aatelia

Ihonhoidossa on yksi asia, josta pidän erityisen paljon, nimittäin kasvonaamioiden käytöstä. Ihoni on usein huonossa kunnossa, minulla on rasvoittuva sekaiho, isoja huokosia ja mustapäitä sekä ihon alaisia miliumeja. Isoilta finneiltä kuitenkin yleensä vältyn. Kenties juurikin näistä iho-ongelmistani johtuen olen kiinnostunut kokeilemaan erilaisia hoitotuotteita ja naamioita käytänkin säännöllisesti.

Olen melko perinteinen kasvonaamioiden käyttäjä, levitän naamiot mieluummin siveltimellä kuin laitan sheet maskin. Sheet maskit harvoin istuvat suoraan leikkelemättä kasvoilleni, ja koska tykkään touhuta muuta naamion vaikutusaikana, koen perinteiset naamiot sopivampana omiin tarpeisiini.

Lumene Lähde [SOURCE] Hydration Recovery Tehokosteuttava Geelinaamio on kirkas hyytelömäinen naamio, joka ihanasti viilentää kasvoja tuoden sille samalla kosteutta. Rakastan Lumenen Lähde-sarjan tuotteiden tuoksua, joten tästä sarjasta minulta löytyy niin kasvosuihketta kuin seerumiakin. Tykkään! Naamio on hyytelömäistä, mutta helposti levittyvää geeliä.Naamion annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan viileällä vedellä. Mikäli ihosi tarvitsee ylimääräistä kosteutusta, naamiota voidaan käyttää tehohoidon tapaan levittämällä sitä ohut kerros yöksi.

Toinen mahtava kosteuttava naamio on Lumene Lempeä [SENSITIVE] Rauhoittava naamio.
Täytyy myöntää, että ei olisi koskaan tullut tätä naamiota ostoskoriin poimittua, jos tämä ei olisi tullut vastaan testattavaksi Livboxista tammikuussa 2015. Kuvassa on vielä vanha pakkaus, mutta vaikka pakkaus onkin muuttunut, on se edelleen kovin hajuton ja mauton, mitäänsanomaton. En tiedä käykö teille koskaan niin, mutta toisinaan itse höynähdän ostamaan kosmetiikkatuotteita, jotka vaan ovat niin ihanissa pakkauksissa tai tuoksuvat niin ihanilta. :D Vaikka tuotetta ei pakkauksen tai tuoksun vuoksi (hajustamaton) tulisikaan hyllyltä valittua, niin suosittelen tätä naamiota jokaiselle, jonka iho kaipaa kosteutusta ja rauhoitusta. Minulla taitaa olla menossa jo kuudes puteli tätä, kaapissa on aina oltava yksi purkki jemmassa :) Jos pidät enemmän hajustetuista naamioista, on Bernard Cassieren mustikkanaamio oikein mainio vaihtoehto tälle.


Naamion annetaan vaikuttaa noin 10 minuuttia, jonka jälkeen ylimääräinen naamio pyyhitään pois tai kasvot huuhdellaan. Mikäli naamiota levittää ohuelti, se imeytyy kokonaan ihoon eikä pyyhittävää enää jää. Näissä Lumenen naamioissa on yksi valtti, joka toimii minulle aina, eli nämä voi jättää vaikuttamaan yön yli. Varsinkin tämän talven pakkassäiden ansiosta iho kaipaa kunnon kosteutusta, joten näitä tulee kyllä käytettyä tiuhaan tahtiin.


Hieman erilaista ihonhoitoa tarjoa Body Shopin Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask, joka on savipohjainen, syväpuhdistava naamio. Olen kuullut tätä naamiota verrattavan GlamGlow:n Powermud DualCleanse Treatment kasvonaamioon - siis siihen joka on vihreässä purkissa. Minusta tämä Body Shopin naamio on kuitenkin parempi ja tehokkaampi, eikä miinusta ole sekään, että tämä on edullisempaa kuin GlamGlow. Ostin juuri uuden purkin Body Shopin kanta-asiakaspäiviltä, jolloin hintaa jäi vain hieman yli 20e! Naamion viilentävä vaikutus tuntuu välittömästi levittämisen jälkeen naamion alkaessa kuivahtaa kasvoille. Tämä naamio on muuten yksi harvoista, josta todella näen välittömästi vaikutuksia mustapäiden ja ihohuokosten osalta. On melko koukuttavaa jäädä seuraamaan, miten naamio imee huokosista talia. Levitän tämän naamion yleensä vain kasvojen epäpuhtaille ja rasvoittuville kohdille, kuivimmat kohdat jätän ilman naamiota. Mikäli ihosi on herkkä ja kuiva, tämä ei ehkä ole paras naamio sinulle.
Minua kiinnostaisi kovasti kuulla teidän naamiosuosikkejanne, mitkä ovat luottotuotteitanne?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Luottotuotteeni Dermosililtä

Dermosilin kevätuutuuksia

Bette box Toukokuu 2018