Ei jatkoon!


Harmikseni lipastojen laatikoihin kertyy pölyyntymään kosmetiikan harhaostoksia, tuotteita jotka eivät sopineetkaan itselleni tai olleet käytetyn rahan arvoisia. Osa tuotteista on sellaisia, joista olisin halunnut todella kovasti pitää ja jotka toimivatkin todella monella, mutta itselle ei vaan kolahtanut. Tarkoitus ei ole mustamaalata näitä tuotteita tai leimana niitä huonoiksi, vaan kertoa, että kaikesta suosiosta huolimatta nämäkään hittituotteet eivät ole jokaiselle sopivia.


Pidemmittä puheitta, vikaostosten ykkönen eli Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place meikkivoide. Tuote on niin kehuttu, että se varmasti toimii erilaisella iholla, mutta pintakuivalla, kuitenkin super-rasvoittuvalla ihollani, jolla on syvät huokoset, tämä ei vaan toiminut. Yritin eri primereitä, eri levitysmenetelmiä, eri kosteusvoidetta alla, mutta tällä sain aikaan vain ruman, pakkelisen meikkipohjan, joka korosti huokosiani ja pintakuivia kohtia, mutta kuitenkin kiilsi rasvasta parin tunnin kuluttua. Lisämiinus pakkauksesta, tähän pitäisi ostaa itse pumppu, jos ei halua kaataa tuotetta pullosta. Hintaa meikkivoiteella on noin 50e.


Ulkomailla Sephorassa pyörähtäessäni käsiini löytyi Farsálin Unicorn Essence. Merkki itsessään oli minulle ennestään tuntematon, mutta koska pakkaus oli houkutteleva, tuli se heräteostoksena hankittua. Ja hei - kuka voi vastustaa tuotetta, jossa mainitaan yksisarvinen? :D Vasta myöhemmin kotona tuotetta googlaillessa huomasin kuinka hypetetty tuote varsinkin ulkomaalaisissa blogeissa on.
Tuote on vaaleanpunaiseen vivahtavaa, kimaltavaa, juoksevaa nestettä. Tuote levitetään puhtaalle iholle ennen kosteusvoidetta. Voidaan käyttää myös primerinä ennen meikkivoidetta. Kummallakaan tavalla käytettynä en saanut tältä mitään lisäarvoa. En tiedä mitä tämän pitäisi kosteusvoiteen alla tehdä, mitään eroa kun en käytössä huomannut. Primerinä rasvoittuvalle iholle - ei kiitos. Hintaa noin 40e.

Beautyblender, tätä en vaan saa toimimaan. Mitä meikkivoiteisiin tulee, olen vannoutunut sormin levittäjä. Aika ajoin kuitenkin innostun kokeilemaan Beautyblenderiä, mutta turhaan. Vaikka meikkimunan kostuttaa ennen levitystä, tarvitsee meikkiin käyttää huomattavasti enemmän meikkivoidetta kuin sormin levittämällä. Meikistä tulee lisäksi helposti liian pakkelinen. Miinusta myös siitä, että tätä pitäisi jaksaa pestä joka välissä - ei sovi aamujeni aikatauluun. Hinta noin 20e. 

Mitä te olette mieltä, kiinnostaako kuulla kosmetiikan harhaostoksista? Onko sinulle sattunut harmittavia virheostoksia?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Dermosilin kevätuutuuksia

Luottotuotteeni Dermosililtä

IT Your Skin But Better CC+ Cream