Luottotuotteeni Dermosililtä

Onko Dermosil teille ennestään tuttu merkki? 

Olen käyttänyt useita Dermosilin tuotteita vuosien mittaan. Tässä postauksessa esittelemäni tuotteet ovat sellaisia, jotka ovat hyvin usein käytössä, ja joihin aina palaan muita kokeiltuani. Laitan myös tämänhetkiset hintatiedot esittelyihin, mahdollisista hinnanmuutoksista en vastaa. :)Vitamin E-sarjan tuotteet ovat vahvasti edustettuna, mukana on myös puolukka-kasvovoide, joka onnekseni on tuotu takaisin valikoimaan. Puhdistusvaahto Vitamin E / 6,90 € / 150 ml

Purkissa on kätevä pumppu, jota painaessa nesteestä tulee ihanan pehmeätä valkoista vaahtoa.
Käytän kasvoille yleensä noin 3 pumppausta per pesukerta.
 Tätä saa normaalin koon (150ml) lisäksi myös näppäränä minikokona (50ml / 3,90€), joka on helppo sujauttaa esimerkiksi reissukassiin. Vaahto sopii myös ripsenpidennyksiä käyttäville, siitä iso plussaa! Tuoksu on mielestäni mieto ja miellyttävä, hajustamattomia tuotteita käyttäville löytyy Dermosililtä Sensitive-puhdistusvaahto. Vaahtoputsareissa on se hyvä puoli verrattuna muunlaisiin puhdistustuotteisiin, että tuotteen saa käytettyä pakkauksesta todellakin loppuun asti vaivatta.

Vaahdon kerrotaan poistavan kevyen vesiliukoisen meikin. Itse käytän puhdistuvaahtoa kasvojen aamupesussa ja muutenkin sellaisina päivinä, jolloin en ole meikannut. Päivinä, jolloin olen meikannut, teen kaksoispuhdistuksen, jossa pyyhin kasvot ensin miselliveteen kostutetuilla vanulapuilla ja sen jälkeen surruuttelen Clarisonicilla, johon laitan vaahtoavaa putsaria (tällä hetkellä Estee Lauderilta). Toki tämä vaahtokin sopisi kaksoispuhdistuksen toiseksi vaiheeksi ihoa puhdistamaan meikin poiston jälkeen, ei ole vain tullut kokeiltua toimisiko Clarisonicin kanssa.

Näin tuotteesta kerrotaan Dermosililtä:

Puhdistusvaahto Vitamin E sisältää E- ja B-vitamiineja sekä merileväuutettaE- ja B-vitamiinit pitävät yllä ihon kosteustasapainoa ja estävät ihon ennenaikaista vanhenemista. Ne myös suojelevat ihoa erilaisilta ilmaston haittatekijöiltä. Monia vitamiineja ja mineraaleja sisältävä merileväuute elvyttää, kosteuttaa ja virkistää ihoa. Ihon kosteutuksesta huolehtii Puhdistusvaahto Vitamin E:n sisältämä glyseriini.


Kasvovoide Vitamin E / 7,5 € / 50 ml

Tätä kasvovoidetta käytän pintakuivalla, rasvoittuvalla ihollani talvisin päivävoiteena, niin meikin alla kuin meikkaamattomina päivinä. Tämä ei ole mikään salamannopea imeytymään, mutta ehtii kyllä imeytyä sillä välin kun keitän kahvit ja teen muut aamupesut. Tuoksu on tässäkin mielestäni ihana, tästä tuotteesta löytyy kuitenkin myös hajustamaton versio, jos sellaista mieluummin haluaa käyttää. Plussaa pumppupullosta, se on hygieeninen ja helppo tapa ottaa tuotetta. Tätä riittää 1-2 pumppausta kasvojen ja kaulan alueelle.

Dermosilin kuvaus tuotteesta:
Hoitava ja suojaava Kasvovoide Vitamin E ravitsee ja kiinteyttää ihoa. Se sisältää tarkkaan mietityn yhdistelmän erilaisia jälleenkosteuttavia ja kosteutta ylläpitäviä ainesosia, kuten rapsi- ja oliiviöljyä sekä E-vitamiinia. Kasvovoide Vitamin E on kevyt voide, joka imeytyy helposti ja sopii kaikille ihotyypeille.Kasvovesi Vitamin E / 5 € / 250 ml

Mikä hinta-laatusuhde! Loistava kosteuttava kasvovesi, alkoholittomuudesta plussaa. Tämä on sellaista kermaista koostumukseltaan, tätä kun kaataa vanulapulle niin se jää siihen pinnalle sen sijaan että suoraan imeytyisi lappuun. Painettavan korkin kautta on helppo annostella tuotetta oikea määrä. Joskus ihoni ollessa todella kuiva olen kaatanut tätä suoraan käsilleni ja sivellyt iholle. Kosteuttava kasvovesi tuotteena on sellainen, jossa en ihan hirveitä eroja ole huomannut esimerkiksi tämän ja selektiivisen kosmetiikan merkkien kasvovesien välillä. Siksi tämä edullinen mutta loistava kasvovesi löytyy yleensä aina kylppärin hyllystä.

Dermosilin kuvaus tuotteesta:
Kasvovesi Vitamin E on hellävarainen ja mieto alkoholiton Kasvovesi, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kasvovesi Vitamin E sisältää mm. runsaasti E-vitaminiia, ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, ihoa pehmentävää oliivipuun hedelmästä saatavaa öljyä sekä antioksidantteja.

Rauhoittava kasvovoide puolukka 6,90 / 50 ml

Tähän voiteeseen siirryn pikkuhiljaa keväällä kelien lämmetessä ja jatkan käyttöä syksyyn asti päivävoiteena, niin meikin alla kuin meikittöminäkin päivinä. Voide on mielestäni todella kevyt ja se myös imeytyy nopeasti. Tuote kuului ennen Berry Therapy -sarjaan, josta se suureksi surukseni poistui. Olin todella pettynyt, koska luulin että voiteen valmistus lopetetaan kokonaan, mutta tämä tuote tulikin tauon jälkeen takaisin myyntiin ja se löytyy nykyisin Spa & Sauna -tuotteiden joukosta. Jee! :)

Dermosilin kuvaus tuotteesta:
Kaikille ihotyypeille sopiva kasvovoide on sekä ihoa rauhoittava että kosteuttava tuote. Raikkaan puolukkaiselta tuoksuvalla voiteella on myös ihon elastisuutta ylläpitävä vaikutus. 
Rauhoittava Kasvovoide Puolukka sisältää muun muassa puolukan siemenöljyä, auringonkukan siemenöljyä sekä rosmariinin lehtiuutetta. Voiteessa on myös ihoa rauhoittavaa bisabololia ja allantoiinia sekä ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, E-vitamiinia ja sheavoita. Tuotteessa on virkistävän marjainen Hypoparfum-tuoksu.
kuva: Dermosil

 Lopuksi vielä iso peukku Dermosilin pyyheturbaanille! Näitä minulla onkin käytössä useita, mutta koska en saanut hyvää kuvaa otettua omistani, lainasin kuvan Dermosilin verkkosivuilta. Hintaa turbaanilla on 5,60€ ja se on kyllä ollut joka sentin arvoinen! Itse kietaisen hiukseni tähän suihkun/saunan jälkeen ja rasvailen ihon, laitan kasvonaamiot ym, sillä välin kun turbaani imee itseensä kosteutta hiuksista. Tämä hakkaa pyyhe päässä olemisen ihan sata-nolla, koska tämän kanssa ei tarvitse liikkua varovasti peläten sen tippuvan päästä, turbaanin saa kiinnitettyä toisesta päästä löytyvällä lenksulla toisen pään nappiin, jolloin se pysyy päässä vaikka touhuilisit itse samalla muuta.

Toista turbaania käytän, jos haluan levittää hiusnaamion päähäni vaikuttamaan ja mennä saunan lämpöön vielä hetkeksi. Inhoan nimittäin tunnetta, kun naamio alkaa valumaan milloin lauteille, milloin silmiin.  Ihan mahtava tuote, en tulisi enää toimeen ilman! Tämän voi pestä koneessa, ohjeen mukaan 30 asteessa, mutta omaani olen pessyt monesti 40 asteen ohjelmalla, eikä ole mennyt miksikään.


Olen ollut tyytyväinen Dermosilin toimintaan yleisestikin, tilaaminen on vaivatonta, tuotteet tulevat tilauksen teon jälkeen todella nopeasti. Chatin kautta asiakaspalvelusta on ollut näppärä kysyä lisätietoja, ja jos on tullut tarve jotakin palauttaa, sekin on sujunut vaivatta. Kuka vaan voi tilata Dermosililtä, yli 50e tilaukset tulevat postikuluitta. Dermosilillä on myös pari erilaista Premium-tasoa, joille pääsee tilattuaan tietyllä summalla per vuosi.

Mitkä ovat teidän lempparituotteet Dermosililtä? Entä onko tullut huteja?
Uudempi postaukseni Dermosilin uutuuksista löytyy täältä.

 


Kommentit

  1. Dermosil on ihana! <3 Sieltä on myös tosi palkitsevaa tilata, kun välillä saa niitä ilmaistuotteita lisäksi. :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Dermosilin kevätuutuuksia

Bette box Toukokuu 2018