Aleostoksena Sigmaa

Joulun välipäiväalesta ostin elevenin verkkokaupasta synteettisestä karvasta valmistettuja Sigman siveltimiä. Kosmetiikkakalenterista tutuksi tulleelta merkiltä valitsin silmämeikkiin tarkoitetut siveltimet E40 ja E25 sekä kasvomeikkiin tarkoitetun 3DHD kabuki-siveltimen. Näytteitäkin tuli pari tilauksen mukana, BioEffectin EGF Day Serum sekä Elizabeth Ardenin White Tea-hajuvesinäyte.
Musta E40 Tapered blending- sivellin on pyöreäkärkinen, melko pehmoisen tuntuinen häivytyssivellin. Tämä on melko suuri silmämeikkisivellin, eli esimerkiksi omille pienille silmilleni tämä on hyvä lähinnä varjotuksien häivyttelyyn. Suuremmilla silmillä tällä saa vietyä myös luomiväriä luomivakoon.
E25 Blending- sivellin on myös pyöreäkärkinen sivellin, joka on kuitenkin jämäkämpi ja lyhytkarvaisempi kuin musta E40. Tällä siveltimellä on helppo viedä väriä silmäluomille sekä myös häivyttää sitä. Tätä sivellintä oli kehuttu niin paljon muissa blogeissa, että ostin kerralla kaksi samanlaista, jotta saan tuon ilmaisiin postikuluihin tarvittavan 50e ostosumman täyteen. Ainahan siveltimiä menee, eikö? :)Tätä E25 sivellintä on vertailtu paljon vuohenkarvasta tehtyyn MACin 217-siveltimeen, joka on ollut suosikkini. Mielestäni MACin sivellin on hieman tehokkaampi häivyttämään väriä, mutta se toisaalta maksaakin tuplat Sigmaan verrattuna. Koska sivellinten välillä ei mullistavaa eroa ole, Sigmassa on hinta-laatu-suhde kohdillaan!


Tässä näette vielä sivellinten eron, MACin sivellin on siis myöskin puhtaana valkoinen.


3DHD kabuki-sivellin on muotoilultaan hassun näköinen, kulmikas kabukisivellin. Tämän ostin ajatuksenani saada levitettyä puuterimaiset mineraalimeikkipohjat paremmin mm. nenänpieliin, silmänympäryksiin ja muihin "hankaliin" kohtiin. Siveltimen kerrotaan soveltuvan niin nestemäisten, voidemaisten kuin puuterimaistenkin tuotteiden levitykseen, joten kyllä tällä aina jonkin tuotteen levitykseen käyttöä löytyy!
Millaisia kokemuksia teillä on Sigman siveltimistä?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Luottotuotteeni Dermosililtä

Dermosilin kevätuutuuksia

Bette box Toukokuu 2018