Bette Box tammikuu 2018

On taas se aika kuukaudesta, kun saa jännityksellä noutaa Betteboxin postista. Olin mielestäni vaihtanut toimitustavan SmartPostista noutopisteeseen, mutta boksi saapui edelleen SmartPostiin. Käteviähän nuo automaatit ovat kyllä, mutta meillä päin nuo lootat ovat aina täynnä, jonka vuoksi tämä toimitustapa ei ole kuitenkaan se nopein. Ehkä ensi kuussa boksi löytää oikeaan paikkaan..?
Boksi tuntui melko kevyeltä, pakkauksen mukaan painoa oli 0,532kg. Pitkäaikaistilaajan lahja oli boksin painavin tuote, eli ilman sitä boksi olisi ollut tosi kevyt. 


Sisältö näytti tältä:
Lumene Nordic Seduction huulikiilto
Hoitava ja kosteuttava huulikiilto antaa huulillesi kiiltoa ja väriä saaden huulesi näyttämään täyteläisemmältä ja tuntumaan pehmeämmältä. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja verkkokaupoista. Ovh. noin 17,90€/4,5ml.

Lumenella olisi paljon kiinnostavia uutuuksia ja kehuttuja tuotteita, joita testaisin todella mielelläni, mm. paljon kehuttu True Mystic mascara ja Harmonia-sarjan tuotteet. Tämä huulikiilto, jonka sain sävyssä 1 / Sheer Heleys, ei kuitenkaan ollut itselleni se toivotuin tuote. Huulikiilloista tulee käytettyä vain niitä erikoisempia tai ominaisuuksiltaan parhaita, joten tämä jäänee vähäiselle käytölle. Lumene on kyllä viime vuosina tehnyt ison kasvojenkohotuksen, tykkäsin kovin edellisen boksin Lumene Lähde Arctic Dew Tehokosteuttavasta seerumista ja Invisible Illumination Nordic Light Valopisaroista, jotka tulivat joulukuun 2016 boksista. Myös meikkivoiteiden saralla Lumenella on hyviä tuotteita, joskin suren edelleen että Nude perfection-meikkivoide lopetettiin :/


Simple Eye Make-up Remover Silmänmeikinpoistolaput
Palkitut silmämeikinpuhdistuslaput puhdistavat meikin hellävaraisesti, herkkää silmänympärysihoa ärsyttämättä. Pidä lappua hetki silmän päällä ja pyyhkäise meikki kevyesti pois - älä hankaa! Saatavilla hyvinvarustelluista K-kaupoista. Ovh. noin 3,95€/30kpl.

Ensimmäinen ajatukseni oli, että mitä hiivattia, vastahan boksissa oli iso pakkaus Simplen puhdistusliinoja. Tarkemmalla tutkailulla vasta erotin, että nämähän ovatkin silmämeikille suunnattuja. Todella samannäköinen pakkaus, tämä tosin on kooltaan paljon pienempi. Itsellä näille ei ole käyttöä, joutavat eteenpäin.

Lierac Hydragenist Seerumi
Kaikille ihotyypeille sopiva, intensiivisesti kosteuttava ja aisteja hivelevä seerumi on saanut runsaasti erilaisia kauneustoimittajien palkintoja. Seerumin sisältämät hedelmien AHA-hapot uudistavat ihoa. Levitä seerumi puhtaille kasvoille aamuin illoin kosteusvoiteen alle. Saatavilla apteekeista ja apteekkien verkkokaupoista. Ovh. noin 52€/30ml.

Muistelisin käyttäneeni yhden putelin tätä seerumia aiemmin, enkä silloin ainakaan kokenut, että hinta-laatusuhde olisi omalle iholleni ollut kohdallaan tämän tuotteen kanssa. Annetaan tälle kuitenkin toinen mahdollisuus!

Ibero Ripsiharja ja -kampa

Ripsikamman ja -harjan yhdistelmä, jonka kampaosalla voi selvittää ripset ja harjaosalla levittää ripsivärin tai harjata kulmakarvat paikoilleen. Harjaa voi käyttää myös ripsenpidennysten selvitykseen. Saatavilla Prismoista ja K-Citymarketeista. Ovh. noin 5,90€.

Itsellä ei valitettavasti taida olla tällekään juuri käyttöä, ripsikampoja on jo ennestään monta kappaletta. Ehkä jätän tämän odottamaan entisten eläköitymistä.

Back to the Roots Exfoliating Shampoo

Back to the Roots on Suomessa kehitetty ja valmistettu unisex-tuotesarja hiusten ja hiuspohjan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hellävaraisesti pesevän Exfoliating Shampoon sisältämät luomuriisirakeet ja maitohappo kuorivat kevyesti hiuspohjaa. Hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttava shampoo sopii myös hilseilevälle hiuspohjalle. 

Tämä pitkäaikaistilaajien lahja oli tämän boksin selkeä suosikkituotteeni! Tuoksu on raikas ja hiuspohjan kuorinta kuulostaa juuri siltä, mitä päänahkani kaipaa. Luulen, että myös mieheni innostuu tätä kokeilemaan. Harmi juttu sinällään, että tätä ei tullut kaikille, sillä ilman tätä tuotetta boksin sisältö olisi ollut melkoinen pettymys. Tämänkään kanssa boksi ei ollut parhaimmistoa, mutta shampoo pelasti kuitenkin paljon.


Boksissa tuli näytteenä Twiningsin Infuso-haudukkeita kolmessa eri maussa jotka olivat Lemon & Ginger, Cranberry & Raspberry sekä Orange, Mango & Cinnamon.

Testailemaan pääsee myös perliittiä sisältävää Pepsodent Long Active Fresh-hammastahnaa. Noh, matkahammastahnaksi varmaan menee tämä, ei herätä hurraa-huutoja.Mitä olitte mieltä tästä boksista? Minun mielestäni kalpenee kyllä joulukuun boksille, joka oli napakymppi. Ilman shampoota olisin ollut tähän jopa pettynyt.
Kommentit

  1. Eipä ole kovin kummoinen boxi.. Taas hammastahnaa ja pari teepussia. Oikeasti?! Lieracin seerumi vaikuttaa mielenkiintoisimmalta tuotteelta, mutta sekään ei ole kovin kiinnostava. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei ollut parhaimmistoa! Se hammastahnakin oli minikoossa, vaikka ei arvokas tuote olisi ollut laittaa täysikokoisenakaan. Monesti olen pohtinut, että lopettaisinko boksin tilaamisen, mutta kuitenkin jännällä tavalla koukuttaa tuo boksin idea, että saa yllätyskosmetiikkaa kerran kuukaudessa. Onneksi välillä tulee se helmi, kuten joulukuun boksi. :) Jos vain saisi vähemmällä vaivalla jonkin ulkomaisen boksin, niin voisin harkita siihen vaihtamista. Lookfantasticin boksi tuli jossain vaiheessa vähän aikaa, mutta heillä oli asiakaspalvelu niiiiiiiin kuraa, että koitan välttää kyseistä verkkokauppaa nykyisin :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Luottotuotteeni Dermosililtä

Dermosilin kevätuutuuksia

Bette box Toukokuu 2018