Eleven kosmetiikkakalenterin luukut 22-25Luukku 22 piti sisällään Balmainin Silk Perfume-hiussuihkeen (50ml). Balmainin suolasuihke on saavuttanut aseman kulttituotteena, mutta minä olin iloinen ettei kalenterista tullut sitä, vaan tämä kosteuttava suihke. Oma hiuslaatuni on melko paksu ja pörröinen, joten suolasuihkeet eivät ole minun juttuni. Kosteutuksen lisäksi tämä suihke toimii hiustuoksuna. Mukavaa vaihtelua kalenterin ihonhoitotuotteille!

Luukku 23 tarjosi Elemiksen Herbal Lavender Repair Maskin (15ml). Tämä rauhoittava kasvonaamio tuoksuu melko yrttiselle. Koostumukseltaan naamio on pehmeää ja helposti levitettävää, ja se kuivahtaa iholle melko nopeasti. Naamio levitetään puhtaille kasvoille, annetaan vaikuttaa noin 10 minuuttia ja pestään pois lämpimällä vedellä. Elemis ei ole merkkinä koskaan aiheuttanut suuria tunteita minussa, enkä huomannut muutosta ihossa ainakaan näin kertakäytön jälkeen tällä tuotteella.
Luukusta 24 tuli OPI:n kynsilakka sävyssä Love is in My Cards. Sävy on kaunis räiskyvän punainen. Peittokyky OPI:n lakoissa on todella hyvä, tälläkin lakalla saa jo yhdellä kerroksella hyvän sävyn. Harmi, että punaista lakkaa tulee käytettyä niin harvoin, ja sitä omistaa jo monta pulloa.

Luukusta 25 tuli Efva Attlingin Freedom & Fortune Brace -rannekoru. Tämä oli itselleni kyllä todella kova pettymys, odotin jotakin ihanaa, kenties selektiivisen merkin täysikokoista tuotetta. On aika riskaabelia laittaa ylipäätään minkäänlainen koru kosmetiikkakalenteriin, saati sitten tuollainen melko "halvan" näköinen koru. Koru on itse asiassa melko arvokas (sitä myydään parhaimmillaan noin 180e hintaan) joten tuolla summalla olisi saanut hurjasti paremmat (tai isokokoisemmat) tuotteet kosmetiikkaa kalenteriin. Itse en pidä sellaisista koruista, joita saa esimerkiksi käsiä pestessä varoa, tai joita saa olla jatkuvasti ottamassa pois.

Huomasitteko muuten, että luukkujen takapuolella oli aina kirjain, josta muodostui hyvän joulun toivotus? Ja luukun 25 takana oli 11% alennuskoodi, jonka voi käyttää elevenin verkkokauppaan?

Mitä olitte mieltä kalenterista kokonaisuutena? Omat suosikkini olivat YSL:n tuoksu ja ensimmäisestä luukusta tullut kuivanaamio. Kokonaisuutena kalenterista jäi vähän nääh-fiilis, vaikka joukossa oli myös hyviä tuotteita. Elevenin verkkosivuilla kalenteri on saanut 47 arvostelua, joiden yhteisarvosana on 2,5 / 5. Itse taidan ensi vuonna ostaa suosiolla jonkun toisen kalenterin...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Luottotuotteeni Dermosililtä

Dermosilin kevätuutuuksia

Bette box Toukokuu 2018