Eleven joulukalenterin luukut 16 - 21


 


Luukusta 16 kuoriutui Elizabeth Ardenin Lasting Impression Mascara (2,5g). elevenin sivuilla mascarasta kerrotaan näin:
Elizabeth Arden Lasting Impression Mascara antaa ripsille runsasta pituutta ja erottelua. Ripsivärin ainutlaatuinen harja päällystää ripset luoden kauniin ripsiviuhkan, joka ei jää huomaamatta. Elizabeth Ardenilta olen käyttänyt joitakin tuotteita, mutta mascaraa ei ole tullut kokeltua. Vaikka käytän paljon selektiivisen kosmetiikan merkkejä, en ole huomannut ratkaisevaa eroa halvempien merkkien ja selektiivisten merkkien ripsiväreissä, joten yleensä kallistun ostamaan halvemmalta merkiltä. Tämän mascaran luultavasti lahjoitan eteenpäin.

Luukusta 17 sain bareMineralsin Gen Nude Matte Liquid Lipcolorin (2ml) sävyssä swag. Sävy on kaunis, melko luonnollinen vaaleanpunertava malva. Itselläni on kuivat huulet, joten mattaiset punat ovat jääneet hyllyyn aiemmin. Tämä sävy on kuitenkin niin kauniin luonnollinen, että aion tätä testailla ensin kotioloissa, ja joskus mahdollisesti rohkenen käyttää julkisestikin :) Tuntuma huulilla on mukavan kevyt, ei tule sellaista paksua kalvoa joka monissa mattatuotteissa tuntuu heti.

Miten te saatte mattapunat pysymään nätisti? Itselläni ne menevät ruman näköiseksi viimeistään syönnin/juonnin yhteydessä, ja jos olen lisännyt punaa syönnin jälkeen, se menee kokkareisen näköiseksi.

Luukun 18 tuote oli Mario Badescun Facial Spray with Aloe herbs and Rosewater (118ml). Tämän kosteuttavan kasvosuihkeen kerrotaan sopivan kaikille ihotyypeille meikin päälle, ihonhoidon yhteydessä tai aina kuivuuden vaivatessa ihoa. Tuoksu on melko ruusuinen ja suihku melko "kostea", jos vertaa esimerkiksi Lumenen Lähde-sarjan mistiin, joka on todella ohutta sumua. Tosin tämä tuote ei mainosta olevansakaan mist vaan spray.

Luukun 19 takaa paljastui Babor Doctor Babor Lifting Cellular Collagen Boost Infusion (2ml). Melkoinen nimihirviö tällä kuuriluontoisesti käytettäväksi tarkoitetulla kollageenibuusterilla. Iän myötä ihon kimmoisuutta ylläpitävän kollageenin tuotanto alkaa hidastua meillä jokaisella, ja tämän tuotteen ideana on tuoda kollageenia iholle. Tuotetta ohjeistetaan taputtelemaan hellästi puhtaille kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle ennen kasvovoidetta. 

Tämän aion kyllä testata, vaikka en ikäni puolesta vielä ole ihan kirkkainta kohdeyleisöä tälle tuotteelle.
Luukun 20 tuote oli Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser-kasvopuhdistaja (50ml). En olekaan aiemmin käyttänyt Ardenin PRO-sarjan tuotteita, jotka tähtäävät ikääntymisen ensi merkkien häivyttämiseen ja pitkäkestoiseen vanhenemisen aiheuttamien ihomuutosten torjuntaan. Tässä kolmenkymmenen ikävuoden tietämillä on toki hyvä aloittaa ehkäisemään ikääntymisen ensimerkkejä, vaikkakaan en vielä siirtyisi anti age-tuotteita käyttämään. Olen pyrkinyt kosteuttamaan ihoa (sekä sisäisesti että ulkoisesti) ja hoitamaan sitä muuten hyvin ehkäistäkseni ikääntymisen ensimerkkejä. Tämän tuotteen kerrotaan sopivan kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. 

Luukusta 21 sain Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Cream-kosteusvoiteen (15ml). Tässä vaiheessa kalenteria alkaa jo hieman harmittaa, ettei täysikokoisia tuotteita ole juuri ollut. 15ml on kyllä jo sellainen määrä, jolla useamman kerran tuotetta kokeilee, mutta kalenterin hintaan nähden odottaisin silti täysikokoisia tuotteitakin. Mutta itse tuotteeseen, voide on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle ja tuotteen kerrotaan rauhoittavan, ravitsevan ja heleyttävän ihoa. Merkiltä olen kokeillut useampiakin voiteita, mutta juuri tätä en olekaan kokeillut. Hyvä tuuri siis!


Tässä elevenin joulukalenterissa on 25 luukkua, joten kooste viimeisistä luukuista tulee joulun jälkeen. Toivotaan, että viimeisissä luukuissa on jotakin superkivaa! :) Viime vuonna Lookfantasticin kalenterista tuli Foreo Luna Play-kasvojenpuhdistusharja, josta olin tosi innoissani. Toivottavasti saadaan sama innostus tästäkin kalenterista vielä!

Mitä te olette olleet mieltä kalenterin sisällöstä tähän asti?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Luottotuotteeni Dermosililtä

Dermosilin kevätuutuuksia

Bette box Toukokuu 2018