Elevenin joulukalenteri luukut 1-9

Hei,

ensimmäisessä tuotepostauksessani ajattelin esitellä Elevenin kosmetiikkajoulukalenterin luukkujen 1-9 sisällön. Minulla on aiempina vuosina ollut Lóccitanen, Body Shopin ja Lookfantasticin kalenterit, tänä vuonna odotin jännityksellä mitä tästä uutukaisesta kuoriutuu :)

Kuvahaun tulos haulle eleven joulukalenteri
kuva: eleven

Koska kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa, katsotaan ensin miltä sisältö näytti:
Mielestäni melko hyvältä näyttää, tuotteita on laidasta laitaan.1. luukusta
paljastui Swiss Clinicsin kuivanaamio. Aluksi katsoin vain pikaisesti että kyseessä on perusnaamio, mutta tarkempi tutustuminen sai minut innostumaan tuotteesta. En olekaan koskaan aiemmin kokeillut kuivanaamiota, joten kokeilen tätä innoissani! Kyseistä naamiota voi käyttää jopa kolme kertaa.


2. luukusta tuli Mario Badescun Glycolic acid toner. Tätä glukolihappoa sisältävää kasvovettä minulla on ollut aiemminkin täysikokoinen puteli. Luulen, että monen iholle tuote voi olla tehokas, mutta koska oma ihoni on kovin paksu, eikä ärsyynnykään juuri mistään, en kokenut tästä kasvovedestä saavani normaalia kasvovettä enempää hyötyä. Anna kuitenkin tuotteelle uuden mahdollisuuden!


3. luukusta saapui Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfector eli sävyttävä huulivoide. Tätä kokeilen innolla, koska olen aika arka käyttämään huulipunia. Sävytetyt huulituotteet ovat enemmän minun juttuni, koska niitä voi hieman suurpiirteisemmin sutia huulilleen.


4. luukusta
kuoriutui Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist). Nämä hoitovedet ovat hieman uudempia tuttavuuksia itselleni, mutta testaan erittäin mielelläni! Näin talven kynnyksellä kosteutta iholla ei tunnu koskaan olevan liikaa.


5. luukusta
saapui edellistä luukkua täydentämään Sensai Cellular Performance Emulsion II (Moist) eli hoitoemulsio. Näitä kahta tuotetta on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä, eli ensin laitetaan lotion ja sen jälkeen emulsion. Tämä emulsio on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle. Menee myös testiin :)


6. luukusta
paljastui kalenterin ensimmäinen tuoksu eli Guccin Bamboo. Tämä tuoksu on mielestäni ihanan kevyt ja raikas!


7. luukusta löytyi Sigman sivellinsetti, jossa oli kolme erilaista minisivellintä. Siveltiminä ovat E47, E65 ja E56. Tämä on ensikosketukseni Sigmaan, odotan käyttöönottoa innolla!


8. luukusta
tuli Decléor 1000 Grain Body Exfoliator- vartalonkuorinta. Tähän en osaa vielä sanoa juuta tai jaata, täytynee testata ensin. Pakkaus ei herättänyt sen kummempia tunteita, mutta käytössä näkee millainen tuote sisältä löytyy.


9. luukusta
ilmestyi Kérastasen Resistance Bain Thérapiste Balm-in-shampoo, joka on erittäin vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille tarkoitettu shampoo, joka auttaa ravitsemaan ja vahvistamaan hiuksia. Omat hiukseni ovat kyllä vaalennetut, mutta en tiedä ovatko kuitenkaan erittäin vaurioituneet. Täytyy kokeilla tätäkin tuotetta.Tästähän tulikin melko pitkä postaus. Summa summarum, kalenteri on ollut tähän asti mieleinen ja kaikkia tuotteita täytyy ainakin kokeilla. Mieluisimmat tuotteet itselleni olivat Swiss Clinicsin kuivanaamio sekä Clarinsin sävytetty huulivoide.

Mitä te olette kalenterista mieltä? Onko sinulla jotakin kosmetiikkakalenteria tänä vuonna?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Luottotuotteeni Dermosililtä

Dermosilin kevätuutuuksia

Bette box Toukokuu 2018