Kuorintojen hurmaamana

Onko ruudun toisella puolella ahkeria kasvojen kuorijoita?

Omien kasvojeni iho on paksu ja kestävä, jonka vuoksi se kestää voimakkaitakin kuorintoja. Kuorin ihoani talvisin yleensä noin kerran viikossa ja kesällä hieman useammin. Vaihtelen kuorintoja sen mukaan, millaista kuorintaa ihoni tuntuu milloinkin kaipaavan.

Nämä tuotteet ovat sellaisia, joihin tulee turvauduttua jatkuvasti:

Mádara Exfoliating Oil-To-Milk Scrub - Öljykuorinta kasvoille
Aprikoosin ja kauran öljyt sitovat itseensä lian ja epäpuhtaudet samalla, kun luonnolliset vahahelmet avaavat tukkeutuneita ihohuokosia, kuorivat ihon pinnalta pois kuolleen ihosolukon ja tekevät ihon kirkkaaksi. Stimuloi solujen uudistumista. Ihosta tulee pehmeämpi, tasaisempi, kirkkaampi, puhtaampi sekä entistä hehkuvampi.

Käyttö: Levitä kuiville kämmenille ja hiero iholle kevyesti pyörivin liikkein. Lisää hieman vettä, jotta öljy muuttuu pehmeän maitomaiseksi ja huuhtele. Taputtele kasvojen iho hellävaraisesti kuivaksi ja lisää kasvovesi ja kosteusvoide. Kuori iho 2-3 kertaa viikossa.

Kuorinta-aine jättää ihon todella pehmeäksi ja jopa kosteutetun tuntuiseksi. Vaikka kuorinta on tehokas ja sisältää kuorivia vahahelmiä, ei se tee kasvoista kiristelevää tai kuivan tuntuista. Tykkään käyttää tätä etenkin ennen itseruskettavien voiteiden levittämistä kasvoille.Philosophy Microdelivery Peel kit C-vitamiinikuorinta


Philosophy Microdelivery Peel kit C-vitamiinikuorinta on kaksivaiheinen kuorinta, jossa levitetään 
ensin ensimmäisen vaiheen tuotetta (kuvan oikeanpuoleinen purkki) teelusikallinen puhtaalle ja kuivalle iholle. Tuotetta hierotaan n. 60 sekunnin ajan koko kasvoille hellävaraisin, pyörivin liikkein välttäen silmänympärysaluetta. Tämän jälkeen otetaan toisen vaiheen tuotetta (vasemmanpuoleinen puteli) reilu teelusikallinen kämmeneen. Geeli hierotaan sormenpäihin ja levitetään iholle edellisen tuotteen päälle. Kun aktivointigeeli on levitetty, se vaahtoutuu ja ihon valtaa lämmin tunne. Vaahto jätetään iholle 2-3 minuutiksi, jotta C-vitamiini ja peptidit imeytyvät ihoon. Jos sinulla ei ole herkkä iho, niin kasvoja voi tässä vaiheessa hieroa kevyesti. Huuhtele huolellisesti.

Tämän jälkeen iho on ihanan kuulas ja pehmeän tuntuinen. Oikein herkällä iholla tämä voi tosin olla kuumottavan tuntuinen siinä vaiheessa, kun toinen vaihe on levitetty kasvoille.

Minulla oli pitkään pahat antipatiat Philosophya vastaan, jotka juonsivat siitä, kun sain näytteen Hope In a Jar-voiteesta, jota huolettomasti levittelin pitkin kasvoja ajatellen jo levitysvaiheessa, että tuotteessa on melko voimakas tuoksu, mutta uskoin sen kuitenkin hälventyvän nopeasti. Väärin! Pari tuntia myöhemmin oltiin siinä pisteessä, että täytyi lähteä kaupungilta kotiin pesemään kasvoja, koska haju oli niin läpitunkevan voimakas, että silmäni vetistivät ja päähäni särki. En ole normaalisti kovinkaan tuoksuherkkä, mutta jotakin ärsyttävää voiteessa oli, tuoksu oli ammoniakin kaltainen. Nykyisin kai tuota tuoksua on muutettu, mutta voidetta ei ole tullut kokeiltua uudestaan.

Onneksi kuitenkin sain testiini myös tuon Philosophyn Microdelivery peelin Lixboxin kautta ja näin tuli annettua merkille uusi mahdollisuus. Sittemmin olen ostanut itselleni tuon kuorintasetin, vaikka se melko arvokas onkin.


Dermalogica Daily Microfoliant & Sensai Silky Purifying Silk Peeling Powder
Dermalogica Daily Microfoliant on riisipohjainen entsyymijauhe, joka nimensä mukaisesti soveltuu päivittäiseen käyttöön.  Käyttö: Kaada vajaa teelusikallinen Daily Microfoliantia erittäin märkiin käsiin ja vaahdota kunnolla. Hiero kasvoille ja kaulalle noin minuutin ajan välttäen silmänympärysihoa. Huuhtele pois huolellisesti. 


Sensai Silky Purifying Silk Peeling Powder on myöskin entsyymikuorinta. Käyttö: Tee puuterista runsas vaahto veden kanssa. Hiero kasvoille kuorintavaahtoa aamuin ja/tai illoin 1–3 kertaa viikossa. Kiinnitä huomiota erityisesti ihon ongelma-alueisiin. Huuhtele huolellisesti. Sopii kaikille ihotyypeille.

Näistä molemmista jää pehmeä ja tasaisen tuntuinen iho. Kuorinta ei kuitenkaan ole niin voimakas, kuin kahdella aiemmalla tuotteella. Molemmat kuvassa näkyvät pakkaukset ovat näytekokoisia, mutta ovat riittäneet käytössä niin kauan, että ei ole ollut vielä tarvetta ostaa täysikokoisia. TODELLA riittoisia! Nämä on myös todella näppärää ottaa matkoille mukaan, eivät paljoa tilaa vie laukusta.


Mitkä ovat teidän suosikki-kuorinnat? 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Dermosilin kevätuutuuksia

Luottotuotteeni Dermosililtä

IT Your Skin But Better CC+ Cream