Bette box maaliskuu 2018

Pitkän talven jälkeen hämmästyn aina siitä, kuinka valo lisääntyy vauhdilla ja kevät etenee pakkasista huolimatta. Yhtäkkiä ollaankin jo maaliskuussa! Keväisin koen usein oloni väsyneeksi lisääntyvästä valosta huolimatta, joten postauksiakin on aika harvakseltaan tullut. Muutama postaus kuitenkin odottaa julkaisuaan, jottei ihan hiljaiseloksi muutu. :)

 Nyt kuitenkin on aika vilkaista tämän kuun Bette boxia. Jälleen sain boksin melko nopeasti lähikaupan noutopisteeseen, mutta pääsin boksin noutamaan vasta eilen illalla. Boksi itsessään tuntui lupaavan painavalta, painoksi mainitaan 788 grammaa.




Boksi todella on melko täyteläinen, mutta ei aiheuttanut välittömiä hurraa-huutoja sisältönsä puolesta. Katsotaan kuitenkin, mitä se piti sisällään.




Suuvettä, yrttijuomaa, seerumia, misellivettä, kosteusvoidetta, vauvaöljyä (??!!) ja miniripsari.

Aloitellaan seerumista, eli Nivea Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls Serum kasvoseerumi



"Seerumi sisältää erittäin runsaasti hyaluronihappoa, joka tasoittaa ryppyjä sekä kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Seerumin koostumus aktivoi ihon kollageenisynteesiä ja näin lisää ihon nuorekasta täyteläisyyttä. Jokaisella painalluksella seerumin sisältämät helmet sekoittuvat geelimäiseen koostumukseen tehden seerumista aina yhtä tuoreen ja raikkaan." (Ovh. n. 19,90 € / 30 ml)

Tämä oli minun lempituote tässä boksissa, vaikka vielä kolmekymppisenä ei sen suurempia ryppyjä ole, on ihon kosteutus tärkeää. Käytän toisinaan anti-age tuotteita kuuriluontoisesti, mutta jatkuvaan käyttöön ei ole vielä tarvetta tämän ikäisenä. Ihania helmiä seerumissa, ilolla testaan!


Natusan Baby First Touch Baby Oil Hoitoöljy



"Hajustamaton hoitoöljy suojaa ja kosteuttaa ihoa. Öljy sopii käytettäväksi esimerkiksi suihkun jälkeen tai aina silloin, kun iho tuntuu kuivalta. Hoitoöljy sitoo parhaiten kosteutta levitettynä suoraan kostealle iholle. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja apteekeista." (Ovh. 3,20 € / 200ml)

Ääääh, vauvaöljyä. Do I need to say more?


Lumene Lähde Pure Arctic Miracle Kaksiosainen Micellar-puhdistusvesi



"Puhdistaa ihon hellävaraisesti ja tehokkaasti sekä poistaa vedenkestävän meikin. Tuotteen sisältämät öljyt hoitavat ja ravitsevat ihoa poistaen epäpuhtaudet ja jättäen sen pehmeäksi ja kosteutetuksi. Hajusteeton koostumus on täydellinen kuivalle ja herkälle iholle." (Ovh. 4,90 / 50ml)

Käytän paljon misellivesiä, joten tämä tulee käyttöön. Vedenkestävää silmämeikkiä ei nykyisin tule juurikaan käytettyä, joten se ominaisuus jää kokeilematta. Käytän kuitenkin kestäviä meikkivoiteita, joten öljyisyys ei ole yhtään huono juttu meikinpoistoaineessa.


Seuraavaksi minikokoisen sälän setti:



Ziaja Oliivi Kevyt Kasvovoide

"Kevyt kosteusvoide kuivalle ja normaalille iholle auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Ziajan klassikko-oliivivoiteen astetta kevyempi versio sisältää oliiviöljyä ja karitevoita, jotka pehmentävät ja silottavat ihoa. Rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Suojaa ilmastollisia muutoksia ja ilmansaasteita vastaan. Sopii 24 tunnin voiteeksi kaiken ikäisille." (Ovh. n. 9,90 € / 100ml)

Ziajan kasvovoiteet ovat tähän asti olleet aivan liian paksuja minulle, joten tämä menee kiertoon.

Manna Kadar HD Mascara Ripsiväri

"Äärimmäisen tuuheuttava ja pidentävä ripsiväri antaa ripsille HD-efektin. Pitkäkestoinen koostumus erottelee ja korostaa ripsiä sekä pysyy paikallaan koko päivän. Kätevä matkakoko kulkee mukana laukussa, niin voit korostaa katsettasi missä ja milloin vain." (Ovh. n.29$ / 10ml)

Oli niin houkutteleva kuvaus tästä kirjoitettu, että mascara oli pakko avata heti ja kokeilla. En voi kyllä sanoa, että olisi tuuheuttanut tai edes pidentänyt, koostumus on tosi nahkeaa. Töitä saa kyllä tehdä, että saa HD-efektiä :D Testauksen perusteella en tästä tuotteesta kyllä maksaisi, ihan markettiripsarilla saa paljon näyttävämmät ripset.

Salus Florodix-ravintolisä

"Runsaasti rautaa sisältävä, nopeasti imeytyvä ja vatsaystävällinen mehuvalmiste auttaa myös vähentämään väsymystä"

Näitä juomia tulee bokseista vähän väliä, mutta yhtäkään en ole saanut aikaiseksi kokeilla. Ei houkuttele!

Viimeisenä boksin isokoinen tuote, bonustuote SB12 Mild Suuvesi (Ovh. 15,90 € / 250ml)



Tuotteen luvataan ehkäisevän pahanhajuista hengitystä mutta olevan kuitenkin miedon makuinen. Testaan kyllä.

Summa summarum, Nivean seerumia lukuunottamatta tuotteet eivät juurikaan sykähdyttäneet. Perustuotteita, joita tulisi ehkä supermarketista ostoskärryyn ladottua - tai sitten ei. 

Mitä olitte boksista mieltä? Tuliko teidän bokseissa erilaisia tuotteita?


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

IT Your Skin But Better CC+ Cream

Dermosilin kevätuutuuksia

Luottotuotteeni Dermosililtä